PMS Česká pošta - Balíky"

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Jaroslava Cenková, IČ: 45615390, se sídlem: Křižanovice 249. (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: 685 01, Křižanovice 249

Email: info@petway.cz 

Telefon: +420 737 754 819

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
  2. Provozované služby, zajišťující marketingové a podpůrné služby
  • Google analytics - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google Adwords - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google nákupy - žádost o recenzi, zaznamenává email pokud odsouhlasíte v procesu objednávky
  • Heureka - zaznamenává konverze nákupu a email pro službu "Ověřeno zákazníky"
  • Zboží.cz - zaznamenává konverze nákupu a email
  • Sklik - zaznamenává cookie, použití webu, konverze nákupu

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. Odvolat souhlas můžete kdykoli ve svém vlastním účtu zákazníka.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečeného / šifrovaného přístupu na web, šifrování hesel zákazníků v databázi, pravidelných aktualizací systému, pravidelné zálohy systému.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Nastavení

Více produktu.
Žádné produkty.

Menu

  • 220 Kč
    Velmi lehká a odolná psí známka vyrobená z eloxovaného hliníku. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s barevným podkladem a je tedy velmi snadno čitelný. Hlavní předností známky pro psy je nízká hmotnost....
    220 Kč
    Menší identifikační psí známka z eloxovaného hliníku ve tvaru kolečka o průměru 23 mm. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s modrým povrchem známky. Tagiska je díky nízké hmotnosti a svým rozměrům vhodná...
    220 Kč
    Identifikační psí známka z eloxovaného hliníku. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s červeným podkladem. Gravírování textu možné z obou stran. Nejprodávanější barva: červená psí známka. Ke každé známce...
    220 Kč
    Identifikační psí známka z eloxovaného hliníku. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast se zlatým podkladem a je tedy velmi snadno čitelný. Hlavní předností známky pro psy je nízká hmotnost. Tvar hvězda je...
    220 Kč
    Identifikační psí známka "vojenského" typu, vyrobená z eloxovaného hliníku. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s černým povrchem a je tedy velmi snadno čitelný. Ke každé známce automaticky přibalíme...
    220 Kč
    Velmi lehká a odolná psí známka vyrobená z eloxovaného hliníku. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří kontrast s červeným povrchem. Hlavní předností známky pro psy je nízká hmotnost. Nejprodávanější psí známka! Ke každé...
    220 Kč
    Malá identifikační psí známka z eloxovaného hliníku ve tvaru kolečka o průměru 25 mm. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s růžovou barvou známky. Psí tagiska je díky nízké hmotnosti a svým rozměrům...
    220 Kč
    Malá identifikační psí známka z eloxovaného hliníku ve tvaru kolečka o průměru 25 mm. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast se zlatou barvou. Psí tagiska je díky nízké hmotnosti a svým rozměrům vhodná pro...
    220 Kč
    Tagiska pro psa z eloxovaného hliníku s oboustranným rytím. Gravírovaný text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s modrým povrchem. Hlavní předností známky pro psy je nízká hmotnost. Tvar hvězda je relativně větších...
    220 Kč
    Identifikační psí známka "vojenského" typu, vyrobená z eloxovaného hliníku. Gravírované údaje stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s černým povrchem a je tedy velmi snadno čitelný. Ke každé známce automaticky...
    220 Kč
    Identifikační psí známka "vojenského" typu, vyrobená z eloxovaného hliníku. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s zlatým povrchem a je tedy velmi snadno čitelný. Ke každé známce automaticky přibalíme...
  • 265 Kč
    Identifikační malá nerezová identifikační známka. Na přední straně je zobrazena korunka. Zadní strana je určena ke gravírování. Psí známky Red Dingo o průměru 20 mm jsou vhodné i pro nejmenší pejsky. Ke každé známce...
    265 Kč
    Nejmenší nerezová identifikační známka pro psy. Na přední straně nejdete kost na červeném pozadí. Ta zadní je určena ke gravírování. Psí známky Red Dingo o rozměrech 20 mm jsou vhodné i pro nejmenší pejsky. Ke každé...
    295 Kč
    Nerezová známka pro psy Red Dingo s gravírování laserem. Váš text bude na známce jasně viditelný a snadno čitelný po celou životnost známky. Na přední straně je symbol kříže na červeném pozadí. Na zadní stranu Vám...
    295 Kč
    Nerezová známka pro psy Red Dingo s gravírování laserem. Váš text bude na známce jasně viditelný a snadno čitelný po celou životnost známky. Na přední straně je symbol čtyřlístku na zeleném pozadí. Na zadní stranu Vám...
    295 Kč
    Přívěsek na obojek Red Dingo s rytím textu a symbolu. Na přední straně známky s beruškou a gravírováním textu na té zadní. Psí známky Red Dingo o rozměrech 30 mm jsou vhodné pro středně velké a velké psy. Ke každé...
    295 Kč
    Přívěsek na psí obojek Red Dingo s rytím textu a symbolu. Na přední straně známky s kostičkou na modrém pozadí a gravírováním textu na zadní. Psí známky Red Dingo o rozměrech 30 mm jsou vhodné pro středně velké a...
    295 Kč
    Přívěsek pro psa Red Dingo s rytím textu a symbolu. Na přední straně známky je symbol lebky na černém pozadí. Na tu zadní provedeme gravírováním textu. Psí známky Red Dingo o rozměrech 30 mm jsou vhodné pro středně...
    295 Kč
    Nerezová tagiska Red Dingo s rytím textu a symbolu. Na přední straně psí známky najdeme vlajku USA, zadní prázdná plocha slouží pro rytí textu. Psí známky Red Dingo o rozměrech 30 mm jsou vhodné pro středně velké a...
    295 Kč
    Přívěsek na obojek pro psa Red Dingo s rytím textu a symbolu. Na přední straně známky s tlapkou na červeném podkladu a gravírováním textu na zadní. Psí známky Red Dingo o rozměrech 30 mm jsou vhodné pro středně velké...
    295 Kč
    Přívěsek na obojek pro psa Red Dingo s gravírováním. Na přední straně známky s tlapkou na černém podkladu a se jménem a telefonem na zadní straně. Psí známky Red Dingo o rozměrech 30 mm jsou vhodné pro středně velké a...
    295 Kč
    Přívěsek pro psy s rytím Red Dingo. Na přední straně známky s tlapkou na růžovém pozadí a se jménem a telefonem na straně druhé. Psí známky Red Dingo o rozměrech 30 mm jsou vhodné pro středně velké a velké psí slečny....
    320 Kč
    Tagiska 38 mm pro velkého psa Red Dingo s rytím. Na přední straně známky se nachází vlajka Velké Británie, zadní plocha slouží pro rytí textu. Psí známky Red Dingo o rozměrech 38 mm jsou pro velká a obří plemena. Ke...
  • 220 Kč
    Velmi lehká a odolná psí známka vyrobená z eloxovaného hliníku. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s barevným podkladem a je tedy velmi snadno čitelný. Hlavní předností známky pro psy je nízká hmotnost....
    190 Kč
    Velmi lehká psí známka na obojek nebo kšíry za dostupnou cenu. Hliníkové známky pro psy vám nabízí výhodný poměr mezi kvalitou a cenou. Díky své nízké hmotnosti jsou vhodné i pro malá plemena (dle tvaru). Rytí...
    190 Kč
    Odolná identifikační známka za dostupnou cenu. Surová mosaz je zárukou vysoké pevnosti a stálosti materiálu. Psí mosazné známky nabízí dobrý poměr mezi kvalitou a cenou. Jsou vhodné i pro malá plemena (dle tvaru)....
    220 Kč
    Identifikační psí známka z eloxovaného hliníku. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří pěkný kontrast s červeným podkladem. Gravírování textu možné z obou stran. Nejprodávanější barva: červená psí známka. Ke každé známce...
    350 Kč
    Velmi pevná a odolná nerezová známka pro psa se jménem, tel. číslem, nebo adresou. Rytí známky je možné z obou stran.  Známka pro psa z nerez oceli je ve tvaru kolečka a je vhodná pro velká a obří plemena. Ke každé...
    350 Kč
    Velmi pevná a odolná nerezová známka pro psa se jménem, tel. číslem, adresou aj. Rytí známky je možné z obou stran. Známka pro psa z nerez oceli je ve tvaru kolečka a je vhodná pro středně velké a velké psy. Ke každé...
    350 Kč
    Velmi pevná a odolná nerezová známka pro psa s rytím textu. Známka pro psa z nerez oceli ve tvaru srdce je vhodná pro středně velké a velké psy. Ke každé známce přibalíme zdarma stříbrný klíčový kroužek.  Rozměry: 31...
    220 Kč
    Identifikační psí známka vyrobená z eloxovaného hliníku. Gravírovaný text stříbrné barvy vytváří kontrast s růžovým povrchem. Hlavní předností známky pro psy je nízká hmotnost. Nejprodávanější typ psí známky! Ke každé...
    220 Kč
    Tagiska - psí známka z eloxovaného hliníku. Vyrytý text stříbrné barvy vytváří kontrast s černým povrchem. Hlavní předností známky pro psy je nízká hmotnost. Nejprodávanější tvar psí známky! Ke každé známce...
    390 Kč
    Střední nerezová identifikační známka pro psy. Na přední straně je tlapka na třpytivém modrém pozadí. Zadní slouží k rytí např. jména a telefonu. Známky pro psy Red Dingo o průměru 30 mm jsou vhodné středně velké a...
    350 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
  • 265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo - myška. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro...
    265 Kč
    Známka pro kočky Red Dingo - fishbone. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    ID známka pro kočku Red Dingo - kočka. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    Známka pro kočky Red Dingo - Red cross. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo - lebka černá. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost.  Pro lepší čitelnost bude použito Písmo 1 D = 20 mm
    265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    350 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo s motivem růžové korunky. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní...
    265 Kč
    Známka pro kočky Red Dingo - Red cross. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...