PMS Česká pošta - Balíky"

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Jaroslava Cenková, IČ: 45615390, se sídlem: Křižanovice 249. (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: 685 01, Křižanovice 249

Email: info@petway.cz 

Telefon: +420 737 754 819

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
  2. Provozované služby, zajišťující marketingové a podpůrné služby
  • Google analytics - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google Adwords - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google nákupy - žádost o recenzi, zaznamenává email pokud odsouhlasíte v procesu objednávky
  • Heureka - zaznamenává konverze nákupu a email pro službu "Ověřeno zákazníky"
  • Zboží.cz - zaznamenává konverze nákupu a email
  • Sklik - zaznamenává cookie, použití webu, konverze nákupu

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. Odvolat souhlas můžete kdykoli ve svém vlastním účtu zákazníka.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečeného / šifrovaného přístupu na web, šifrování hesel zákazníků v databázi, pravidelných aktualizací systému, pravidelné zálohy systému.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Nastavení

Více produktu.
Žádné produkty.

Menu

  • 250 Kč
    Originální identifikační známka pro psa s gravírováním Vašeho textu, symbolu, obrázku i ručně kresleného obrázku. Vše si jednoduše vytvoříte v našem online designeru přímo na stránce produktu. Známka je vyrobena z...
    250 Kč
    Modrá psí identifikační známka s gravírováním Vašeho textu, symbolu, obrázku i ručně kresleného obrázku. Vše si jednoduše vytvoříte v našem online designeru přímo na stránce produktu. Známka je vyrobena z hliníku a...
    250 Kč
    Červená psí identifikační známka s gravírováním Vašeho textu, symbolu, obrázku i ručně kresleného obrázku. Vše si jednoduše vytvoříte v našem online designeru přímo na stránce produktu. Známka je vyrobena z hliníku a...
    250 Kč
    Zlatá vojenská psí známka s gravírováním dle Vašeho návrhu. Rytí na psí známku si sami jednoduše vytvoříte v našem online designeru přímo na stránce produktu. Známka je vyrobena z hliníku a opatřena barevným povrchem....
    250 Kč
    Psí identifikační známka s gravírováním textu, symbolu i vlastní nahrané grafiky. Ten si jednoduše vytvoříte v našem online designeru přímo na stránce produktu. Známka je vyrobena z hliníku a opatřena barevným...
    250 Kč
    Psí známka s gravírováním textu, obrázků i vlastní nahrané grafiky. Ten si jednoduše vytvoříte v našem online designeru přímo na stránce produktu. Známka je vyrobena z hliníku a opatřena barevným povrchem....
    250 Kč
    Růžová známka pro psy s gravírováním textu, obrázků i vlastní nahrané grafiky. Ten si jednoduše vytvoříte v našem online designeru přímo na stránce produktu. Známka je vyrobena z hliníku a opatřena barevným povrchem....
  • 265 Kč
    Identifikační malá nerezová identifikační známka. Na přední straně je zobrazena korunka. Zadní strana je určena ke gravírování. Psí známky Red Dingo o průměru 20 mm jsou vhodné i pro nejmenší pejsky. Ke každé známce...
    265 Kč
    Nejmenší nerezová identifikační známka pro psy. Na přední straně nejdete kost na červeném pozadí. Ta zadní je určena ke gravírování. Psí známky Red Dingo o rozměrech 20 mm jsou vhodné i pro nejmenší pejsky. Ke každé...
    295 Kč
    Velká nerezová známka pro psa Red Dingo s gravírováním. Identifikační údaje - jméno, tel. čísla, adresa majitele atd. budou na známce jasně viditelné a snadno čitelné po celou dobu životnosti známky. Na přední straně...
    295 Kč
    Nerezová známka pro psy Red Dingo s gravírování laserem. Váš text bude na známce jasně viditelný a snadno čitelný po celou životnost známky. Na přední straně je symbol čtyřlístku na zeleném pozadí. Na zadní stranu Vám...
    295 Kč
    Nerezová psí známka Red Dingo s gravírování laserem. Vaše identifikační údaje budou na známce jasně viditelné a snadno čitelné po celou životnost známky. Na přední straně je symbol berušky. Na tu zadní gravírujeme...
    295 Kč
    Psí známka Red Dingo kostička s gravírováním. Vaše identifikační údaje budou na známce jasně viditelné a snadno čitelné po celou životnost známky. Přední stranu zdobí kost. Na tu zadní gravírujeme jméno, telefon,...
    295 Kč
    Psí známka Red Dingo se jménem, telefonem a dalšími údaji. Gravírování speciálním laserem na kovy zajistí jasně viditelné a snadno čitelné identifikační údaje po celou životnost známky. Přední stranu zdobí symbol na...
    295 Kč
    Nerezová psí známka Red Dingo s gravírování laserem. Vaše identifikační údaje budou na známce jasně viditelné a snadno čitelné po celou životnost známky. Na přední straně vlajka USA na smaltovaném podkladu. Na tu...
    295 Kč
    Psí známka Red Dingo s tlapkou. Gravírování speciálním laserem na kovy zajistí jasně viditelné a snadno čitelné identifikační údaje po celou životnost známky. Přední stranu zdobí psí packa na smaltovaném pozadí. Na...
    295 Kč
    Psí známka Red Dingo s tlapkou. Gravírování speciálním laserem na kovy zajistí jasně viditelné a snadno čitelné identifikační údaje po celou životnost známky. Přední stranu zdobí psí packa na smaltovaném pozadí. Na...
    295 Kč
    Psí známka Red Dingo s tlapkou. Gravírování speciálním laserem na kovy zajistí jasně viditelné a snadno čitelné identifikační údaje po celou životnost známky. Přední stranu zdobí psí packa na smaltovaném pozadí. Na...
    320 Kč
    Velká nerezová známka pro psa Red Dingo s gravírováním. Identifikační údaje, které si sami vložíte do formuláře níže, budou na známce jasně viditelné a snadno čitelné po celou dobu životnosti známky. Na přední straně...
  • 350 Kč
    Velmi pevná a odolná nerezová známka pro psa se jménem, tel. číslem, nebo adresou. Rytí známky je možné z obou stran.  Známka pro psa z nerez oceli je ve tvaru kolečka a je vhodná pro velká a obří plemena. Ke každé...
    350 Kč
    Velmi pevná a odolná nerezová známka pro psa se jménem, tel. číslem, adresou aj. Rytí známky je možné z obou stran. Známka pro psa z nerez oceli je ve tvaru kolečka a je vhodná pro středně velké a velké psy. Ke každé...
    290 Kč
    Kvalitní nerezová známka pro psa, která opravdu vydrží! 1,6 mm silný nerezový plech se zaoblenými hranami je zárukou dlouhé životnosti. Gravírování speciálním Fiber laserem na kovy zajistí snadné sdělení důležitých...
    290 Kč
    Velká nerezová identifikační známka pro psa, která opravdu vydrží! Silný nerezový plech se zaoblenými hranami je zárukou dlouhé životnosti. Gravírování speciálním Fiber laserem na kovy zajistí snadné sdělení...
    290 Kč
    ID známka pro psa ve tvaru srdce je vyrobena z kvalitního nerezového plechu se zaoblenými hranami. Gravírování speciálním Fiber laserem na kovy zajistí snadné sdělení důležitých informací pro případné nálezce Vašeho...
    290 Kč
    Kvalitní nerezová známka pro psa ve tvaru malé kostičky. Přední i zadní strana mají leštěný povrch. Gravírování je možné na obě strany. Nejčastěji jméno psa a symbol na přední stranu. Identifikační údaje na stranu...
  • 2 800 Kč
    Registrační identifikační známky pro psy v počtu 100 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek stříbrné, nebo...
    5 400 Kč
    Identifikační registrační obecní známky pro psy v počtu 200 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek...
    7 500 Kč
    Obecní registrační známky pro psy v počtu 300 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek stříbrné, nebo zlaté...
    2 800 Kč
    Registrační identifikační psí známky v počtu 100 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. ID známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek stříbrné, nebo...
    5 400 Kč
    Identifikační registrační obecní známky pro psy v počtu 200 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek...
    7 500 Kč
    Obecní registrační známky pro psy v počtu 300 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek stříbrné, nebo zlaté...
    2 500 Kč
    Hliníkové registrační identifikační cedulky pro psy v počtu 100 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Psí známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek...
    4 800 Kč
    Identifikační registrační obecní známky pro psy v počtu 200 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek...
    2 500 Kč
    Obecní identifikační psí známky v počtu 100 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. ID známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek stříbrné, nebo zlaté...
    4 800 Kč
    Identifikační psí známky pro obec a město v počtu 200 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Hliníkové psí známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek...
    6 600 Kč
    Hliníkové ID známky pro psy v počtu 300 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Psí jmenovky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek stříbrné, nebo zlaté...
    9 500 Kč
    Hliníkové obecní cedulky na obojek pro psa v počtu 500 ks s gravírováním číselné řady a názvu obce. Psí známky jsou zabaleny dle číselného pořadí a za příplatek 2 Kč/ks mohou být navlečeny na klíčový kroužek stříbrné,...
  • 295 Kč
    Velká nerezová známka pro psa Red Dingo s gravírováním. Identifikační údaje - jméno, tel. čísla, adresa majitele atd. budou na známce jasně viditelné a snadno čitelné po celou dobu životnosti známky. Na přední straně...
    265 Kč
    Malá psí nerezová identifikační známka. Na přední straně je symbol čtyřlístku. Zadní strana je určena ke gravírování Vámi zvolených údajů. Psí známky Red Dingo o rozměrech 20 mm jsou vhodné i pro nejmenší pejsky. Ke...
    250 Kč
    Růžová známka pro psy s gravírováním. Váš text, symbol, obrázek i ručně kresleného obrázku. Vše si jednoduše vytvoříte v našem online designeru přímo na stránce produktu. Známka je vyrobena z hliníku a opatřena...
    290 Kč
    Kvalitní nerezová známka pro psa, která opravdu vydrží! 1,6 mm silný nerezový plech se zaoblenými hranami je zárukou dlouhé životnosti. Gravírování speciálním Fiber laserem na kovy zajistí snadné sdělení důležitých...
    290 Kč
    Velká nerezová identifikační známka pro psa, která opravdu vydrží! Silný nerezový plech se zaoblenými hranami je zárukou dlouhé životnosti. Gravírování speciálním Fiber laserem na kovy zajistí snadné sdělení...
    220 Kč
    Kovová známka pro psa z ocele s poniklováním. Jednoduchý tvar kolečka, univerzální rozměr o průměru 30 mm a relativně nízká hmotnost. To vše dělá z této známky dobrou volbu pro středně velká a velká plemena. Tento typ...
    220 Kč
    Kovová psí známka z ocele ve tvaru srdce je ideální pro psí slečny. Díky svým rozměrům se nehodí pro nejmenší a trapsličí plemena. Na známku nejčastěji gravírujeme jméno psa a symbol na přední stranu a identifikační...
    220 Kč
    Ocelová známka pro psa s poniklováním ve tvaru kostičky. Nejmenší známka z kategorie, na kterou se vejde jméno psa i dvě tel. čísla na zadní stranu. Gravírování speciálním Fiber laserem na kovy zajistí snadné sdělení...
    290 Kč
    Kvalitní nerezová známka pro psa ve tvaru malé kostičky. Přední i zadní strana mají leštěný povrch. Gravírování je možné na obě strany. Nejčastěji jméno psa a symbol na přední stranu. Identifikační údaje na stranu...
  • 265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo - myška. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro...
    265 Kč
    Známka pro kočky Red Dingo - fishbone. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    ID známka pro kočku Red Dingo - kočka. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    Známka pro kočky Red Dingo - Red cross. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo - lebka černá. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost.  Pro lepší čitelnost bude použito Písmo 1 D = 20 mm
    265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    350 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...
    265 Kč
    Identifikační známka pro kočky Red Dingo s motivem růžové korunky. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní...
    265 Kč
    Známka pro kočky Red Dingo - Red cross. Velmi odolná známka z nerezu, zdobená smaltem. Hlavní předností známky jsou velmi malé rozměry a nízká hmotnost. Přední stranu tvoří symbol, zadní strana známky pro kočky je...